tirsdag 10. mai 2011

Da fikk jeg prøvd meg på å sy skaut til bunad også:)) Det var en gang en liten jente som trenge et skaut til bundaden sin... :)
Jeg fikk forespørsel på å lage et lite skaut i går, til jente 3 år. Et hodeplagg som skulle være en del av bunaden...
Dette hadde jeg aldri gjort før, og jeg hadde heller ingen hjelpemidler som mønster å gå etter. Ja, ja- jeg svarte som så at jeg ville gjerne prøve, men kunne ikke garantere noe...;)

Overraskende (?) nok fikk jeg det til, og synes det faktisk ble et flott skaut!


...en annen utfordring var å få det til å passe til en bunad. Det skal ikke være for mye pynt og detaljer men det skal være pyntet nok for et festplagg.
Jeg fant frem blonder og pyntebånd i hvitt som var rene i stilen, samt at et lite blondebånd med små blomster. Det ble brukt som en siste detalj på hodeplagget.
På bildet over ser dere snippen bak på hodeplagget. Var så heldig å fant et stoff med dette merket på, passet perfekt. Blomsterblondene er lagt rundt hele plagget som en kant nr. 2 for å få en ekstra pyntedetalj. En og annen enkel blomsteblonde ble sydd på her og der med jevne mellomrom rundt hele. Ser du litt nøye på bildet, kan du se det.Detaljer fra blondene jeg brukte.
Dette var gårsdagens prosjekt, kjempemoro å lage og veldig gøy å få det til! 
Tok en stund å lage dette da det ble litt pirkejobb med blondering og diverse, men det var verdt det:)

Avslutter med noen herlig bilder fra epletreet vårt som snart er i full blomst:

Ha en strålende dag! 

:O)2 kommentarer:

  1. Flott skaut med vakre detaljer. :)
    Ønsker deg en fortsatt fin kveld
    klem

    SvarSlett
  2. Nydelig skaut!! Ha en fortsatt fin dag;))

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...