søndag 1. mai 2011

TaksteinDere som så litt ekstra nøye på bildene fra forrige innlegg, la kanskje merke til denne? Fant den på Fretex til en liten sum av 25,- Synes den var fin med en gang, men tviler litt nå... :/ 

Men ideen er artig!?:)) Mye man kan gjøre med takstein rett og slett:) Mulig jeg skal lage meg en egen dekor av takstein, med en tekst eller noe annet på. For noen år siden fikk vi i gave en takstein"lykt". Eller lysestake er det vel, til vegg. Råtøff og i riktig stil! Denne over her lurer jeg på om blir litt for bonderomantisk for min del allikevel...:) Lurte fælt om jeg skulle kjøpe den eller ikke, men hva hvis jeg angret på at jeg IKKE hadde kjøpt den?? Liker ikke den følelsen..;) hehe. 
Vel, vel. Den er nå i hus, eller står ute her, og det skal den få gjøre helt til jeg går lei av den. Jeg ser den ikke så altfor godt heller da den står litt innunder den blå stolen...;)

Dette var et lite vink fra min side i helgen, været har vært på topp og dagene har vi tilbragt ute! Herlige vår! I morgen blir det kaldere..(uff) men da kan man igjen få gjort noe inne kanskje??
Ha en god kveld!:)


4 kommentarer:

 1. kjenner igjen den følelsen ja..skal skal ikke??Nå er det et par Ray Ban briller som jeg har i sikte men skal eller skal ikke??Ha en super dag:O)go klem

  SvarSlett
 2. Den var jo flott da.
  Artig med noen detaljer som bryter litt. :)
  Ha en fortsatt fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 3. ja vad man kan göra av takpannor, din var jättefint
  Kram Jeanette

  SvarSlett
 4. Ja dette var kjent for mange.. skal, skal ikke..
  Men etter å ha valgt skal ikke noen ganger , for så å "råkjøre" tilbake dagen etter for at jeg angret tar jeg det heller med meg..
  Synes dette ble veldig fint jeg!
  Og så pent du skriver!! Helt supert!
  klem Laila

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...