fredag 3. juni 2011

"Bango" is backBango er tilbake...fra syden! Lille vennen til eldstemann har kommet til sin rett igjen...takket være en god venninne og hennes bamsefunn! 

(se tidligere innlegg om Bango HER)

Det viste seg at hennes sønn hadde LIK bamse som den min sønn hadde mistet, og lille vennen hadde et så stort hjerte og medfølelse for eldstemannen min at han ville gi den til han*varmihjertetblirjegda* :))

Rhododendroen vår er i full blomst nå...den er megastor og veldig vakker! Nydelig farge har den også:)

Vakker, ikke sant?

Er veldig glad i denne. Mens vi har bygget, lagt sten, ny plen og diverse andre prosjekter som kunne ha berørt denne vakre prydbusken, har denne fått stå!
Den har fått smake saga da...måtte kutte ned veksten en smule da den hindret byggingen av terassen vår, men det har den ikke tatt skade av, verken på størrelse eller for syns skyld-nydelig er den fortsatt!
Selv store mengder snø har den tålt, den er gammel og god og tåler det meste.

God årgang;)


Synd de blomstrer så kort.

Håper dere alle har klart å nyte dagen i dag, tross den plutselige heten! Vi har vært ute i hele dag, litt i sola og mer i skyggen... varmt! Men, som kjent sier man: "Vi skal ikke klage" :)God fredag!

2 kommentarer:

 1. Nydelig, nydelig. Her venter vi fremdeles på sommeren. Har nesten ikke fått brukt terassen siden påske. Slipper å vanne, da. He,he.

  Klem

  SvarSlett
 2. Koselig historie!
  Måtte nesten tørke en modig tåre i øyekroken:)

  Nydelig rhododendro! Er så flotte når de er i full blomst:)

  Ha en deilgi sommerkveld!
  Klem Gitte

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...