onsdag 1. juni 2011

Flydilla...jeg?


Flydilla? Ja...men kun i interiøret;) 

Er ikke denne tøff? Den ble kjøpt for noen år siden, er fra Kremmerhuset og den har fått plass på gutterommet. Foreløpig står den på vent på kommoden... Vi skal sette tråd i den slik at den blir hengende fra taket, tror det blir bra:)
Mange supre detaljer på flyet:)

 Heldigvis har ikke ungene arvet min skrekk for å fly i det virkelige liv, men det er de kanskje for små til uansett:) 
Vær gang vi skal ut å fly er iallefall eldstemann i ett hundre, kjempegøy! Selv prøver jeg å late som ingenting og smile tappert... hehe:)

Ble en sen kveld på meg i dag, holder på med produksjon av diverse saker og ting til julemessen i år, ble en produktiv kveld, det er digg:)

Ble en ganske så stor shoppingrunde med to gode venninner i dag også, kjøpte mange herlige stoffer på Panduro, bilder kommer;)


Ha en god natt og en herlig morgendag! 
Klemklem fra 

Janne:)

5 kommentarer:

 1. Så gøy det må være å innrede et gutterom:) Jeg får liksom ikke den muligheten:) Det er ikke det samme å pynte med fly på et jenterom:) Det er stilig hvertfall... Jeg har også flyskrekk...huff og huff:
  Ha en flott dag videre:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempe fint fly. :)
  Ønsker deg en fin dag videre. :)

  SvarSlett
 3. Rå tøffe!! Ha en herlig helg! klem

  SvarSlett
 4. Jeg også skal ha fly eller båt på min gutt sitt sove rom , da han blir større :) Fly og båter er jo gutte ting så da passer det fint på gutte rommet :)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...