fredag 17. februar 2012Utenom en hektisk morgen, har dagen idag vært nydelig:) Jeg er bedre i stemmen, men siden jeg skravler litt mye, skulle det ikke mye til idag før jeg ble hes igjen... ;) Fikk gått en times tur i det flotte været idag, det var deilig å komme seg ut! Mildt og deilig i sola. Nå kan vi kanskje ta med kaffekoppen ut og sitte å nyte??

Fredag kveld er den beste kvelden i uka, helt klart. Høydepunktet både for store og små. For de små, for da er det bare EN dag igjen til lørdag! Og hva skjer på lørdag?? Godteriiiii! *smile*

På bildet under her ser dere en liten skjønning fra Søstrene Grene som jeg kjøpte igår... og et avlastningsbord som også ble med meg hjem. Disse bordene har SG hatt leeeenge, men nå fikk jeg endelig kjøpt de... 2 Stk til meg, takk:) Kjempefine som nattbord på foreldresoverommet.


Fotoet er tatt inne på vårt kommende bad! Teglsteinveggen er ferdig(!) og det samme er gulvet...vel, snart da. Skal fuges først.Og steinen skal VASKES skikkelig. Ingen innredning ennå heller, det beste til slutt... Jeg er ikke en tolmodig sjel desverre, så jeg kjenner at det er litt lenge å vente!
Bildet er ikke redigert forresten, sjekk bra fotolys da:)) Det betyr mye lys inn på badet, det er gull! Badet nede som vi bruker nå har ingen vinduer... dvs...mørkt!

Ønsker deg og dine en kjempefin helg:)

Janneklem:)

4 kommentarer:

 1. Lekkert! Alt sammen. Gleder meg til å se badet! Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde! Her i huset spiser vi godteri på fredager å, så nå er snart sjokoladebollen tom...

  God helg!

  -Nina

  SvarSlett
 3. Teglestein på badet blir utrolig fint. Gleder meg til å se det ferdige badet. Kjenner til det å være utålmodig, men den som venter på noe godt osv vettu ;)
  Kos dere med godteri i dag :D

  SvarSlett
 4. Hei

  Det badet ditt blir kjempetøft.
  Kjempefint bord også og lekkert bilde:)

  Fin lørdag til deg og dine.

  Klem Janne

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...