tirsdag 21. februar 2012

Jeg måå bare begynne innlegget slik...

Hurraaa for en herlig dag!
Idag har jeg gått en laaang tur med vogn sammen med to andre venninner med småtasser i vogna. Kjempegodt for kroppen og finfint for sjela:) Sola varmet godt fra skyfri himmel, og våren har jo kommet??:))
Enn så lenge hverfall:)

Solen skinner
Varme vår vinder blåser
Blondegardinen vinker vinteren farvel


Jeg vil vise dere noen skjønne papirruller fra Søstrene Grene. Jeg liker å ha ting liggende itillfelle kreativiteten plutselig dumper ned i fanget på meg. Det hender det, skjønner du;) 
Jeg har meldt meg på julemarkedet på Torderød Gård i år også, så prossessen er allerede igang. Jeg var med ifjor også, nykommern;) Det kan du lese mer om her.
Søstrene Grenepapir her:Jeg digger papir, har papir i bøttevis... (sant) Papir med mønster, papir med tekst, papir med noter, blomster, striper og prikker. Gammelt papir, nytt papir;) Skjønner?? ;))

Har lagt ut en pidestal for salg i BUTIKKEN idag:) 

Håper du har hatt en finfin dag idag:)
Nå skal jeg ta en bloggerunde rundt om, det er så mange fiiiiine blogger der ute!
Klem

Janne:)9 kommentarer:

 1. Du er kjempekreativ.

  Og jeg bare elsker å se på bildene dine - er du fotograf?

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre at du liker bildene mine, så gøy:))

   Nei, kan ikke skryte på meg å være fotograf desverre... men jeg er veldig glad i kameraet mitt;)) Tar mye bilder, både til denne bloggen og ellers i hverdagen:) Man lærer også mye bare ved å se på andres bilder:)

   Klem!

   Slett
 2. Herlige papirer ;o) Jeg har også fått med meg en del derfra, alltid så mye søtt og billig der ;o)) Flotte bilder også ;)

  Fin kveld til deg ;o))
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 3. Søtt og vårlig papir..Så kjekt og ha:))
  Nyt kvelden..
  klem

  SvarSlett
 4. Anledningene til å bruke papirene leter seg stadig opp,men hvem trenger anledninger???papir som detter jo pynt i seg selv!VIL ha Søstrene Grene til Ålesund!
  Toveklem:)

  SvarSlett
 5. Love papir! Alltid mye fint å finne på Søstrene Grene. Går aldri tomhendt derifra. Fin onsdag til deg

  SvarSlett
 6. Hei Janne! Tusen takk for de koselige kommentarene du har lagt igjen hos meg. Så gøy med nye bekjentskaper :) Jeg er litt travel for tiden, så det har ikke blitt så mye bloggen på meg.. Planlegger bursdagsfeiring til helga skjønner du! Nå nærmer 40 tallet seg med stormskritt!
  Gleder meg til å scrolle meg nedover bloggen din. Ha en fin kveld! Klem :)

  SvarSlett
 7. Ramlet inn på denne bloggen,heller tilfeldig! Men så gla jeg er for det :) Nydelig blogg, med masse inspirasjon og lure ting. Elsker sånne kreative bloggere som deg. Takk for alle tips og finurligheter :) Jeg vil følge deg
  videre. Ønsker deg en fin uke videre :) klem

  SvarSlett
 8. Høres ut som du har hatt en flott dag :)
  Fin blogg du har!
  Ønsker deg en fin uke videre ;)
  Klem

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...