søndag 4. mars 2012

Matoppskrift med masse smak!



Her er en supergo oppskrift fra Matprat.no som mannen kokkelerte istand igår.  Godt altså! Han droppa grillspydene og lagde heller vanlige , middels store kjøttboller. Mmmmm....  4 pers:


Ingredienser

  • 800 g kjøttdeig eller lammedeig
  • 1 stk løk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 4 ss finhakket bladpersille eller koriander
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts malt spisskummen
  • ½ ts kajennepepper
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 8 stk grillspyd

Slik gjør du

1. Bløtlegg grillspyd av tre i minst 1/2 time.

2. Ha alle ingrediensene i en bolle. Bruk foodprosessor med hakkekniv eller maskin med elteklo. Kjør blandingen til en jevn masse. La den stå kjølig i ca. 1/2 time.

3. Vask hendene godt og skyll dem under kaldt vann. Ta en liten neve kjøttfarse om gangen og pakk den rundt spydet i form av en pølse.

4. Pensle eventuelt spydene eller grillristen før spydene grilles i drøyt 5 minutter. Snu dem slik at de blir jevnt brunet rundt det hele.
Server med sitronbåter, stekte/grillede poteter og salat.


Kos deg videre på denne søndagskvelden:)

4 kommentarer:

  1. Mmm! Det så veldig godt ut. Ja, Instagram burde du sjekke ut altså. Interessant!! :)

    SvarSlett
  2. Oi, dette så godt ut! Må absolutt testes. Takk for at du deler/tipser om oppskriften!

    Ha en herlig uke :)

    Nina

    SvarSlett
  3. Nam!
    Så deilig ut :)

    Klem Gitte

    SvarSlett
  4. Ååååh, så godt der ser og høres ut!!
    Har en oppskrift som ligner på denne, fra Bosnia.
    Har ikke tenkt på å lage de som grillspyd, men det skal jeg gjøre neste gang!!
    Takk for tipset!!

    Fin ny uke til deg!!

    Klem

    SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...