Her er en supergo oppskrift fra Matprat.no som mannen kokkelerte istand igår. Godt altså! Han droppa grillspydene og lagde heller vanlige , middels store kjøttboller. Mmmmm.... 4 pers:
Ingredienser
- 800 g kjøttdeig eller lammedeig
- 1 stk løk
- 2 båt finhakket hvitløk
- 4 ss finhakket bladpersille eller koriander
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts malt spisskummen
- ½ ts kajennepepper
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- 8 stk grillspyd
Slik gjør du
1. Bløtlegg grillspyd av tre i minst 1/2 time.
2. Ha alle ingrediensene i en bolle. Bruk foodprosessor med hakkekniv eller maskin med elteklo. Kjør blandingen til en jevn masse. La den stå kjølig i ca. 1/2 time.
3. Vask hendene godt og skyll dem under kaldt vann. Ta en liten neve kjøttfarse om gangen og pakk den rundt spydet i form av en pølse.
4. Pensle eventuelt spydene eller grillristen før spydene grilles i drøyt 5 minutter. Snu dem slik at de blir jevnt brunet rundt det hele.
Server med sitronbåter, stekte/grillede poteter og salat.
Kos deg videre på denne søndagskvelden:)
Mmm! Det så veldig godt ut. Ja, Instagram burde du sjekke ut altså. Interessant!! :)
SvarSlettOi, dette så godt ut! Må absolutt testes. Takk for at du deler/tipser om oppskriften!
SvarSlettHa en herlig uke :)
Nina
Nam!
SvarSlettSå deilig ut :)
Klem Gitte
Ååååh, så godt der ser og høres ut!!
SvarSlettHar en oppskrift som ligner på denne, fra Bosnia.
Har ikke tenkt på å lage de som grillspyd, men det skal jeg gjøre neste gang!!
Takk for tipset!!
Fin ny uke til deg!!
Klem