søndag 6. mars 2011

Bollesøndag og fregner på nesa:)


Mon tro om den dosen med vinteland ble riktig blandet i går? Jammen har jeg vært dyktig på "baking" denne gang;) hehe. For et nyydelig vær vi har hatt i dag, og på denne bollesøndagen da...har nytt dagen med en (over)dose skyfri himmel, samt til dels kalde hender, noe godt i sekken og deilig bålkos...
Kan ikke bli bedre! Solen VARMET i dag, det var rett og slett en fryd for en sliten vinterkropp som min. Å sitte der ved vannet i dag, kjenne kjakene bli varme og den blå kjeledressen litt for unødvendig... fantastisk.
Mange sanser åpnet seg og tankene om våren kom krypende frem....:))
...og det samme gjorde fregnene på nesa! :)

Ja, det har jo vært BOLLESØNDAG i dag også, og fastelavensboller ble fortært med stor vellyst her i huset, vel og merke 1 stk hver...makan til mektige greier. Men akk så godt... :)

Noen bilder... :)
Alby selvfølgelig, vårt favorittsted 
 Og bollerfryd, for store og små:


Må ærlig innrømme... her i huset er det mannen som baker, og kun han... Selv kan jeg selvfølgelig bake en kake i ny og ne, men det er ikke en selvfølge.
Til fastelavensbollene, som ble trillet ut dagen før, fikk han behørig hjelp av eldstemann i huset:) Han har heldigvis arvet de rette genene ang. baking og matlaging, Han elsker det!

Håper alle har hatt en like fin dag som det vi har hatt, og er like mette på boller og kos. For denne gang ...

:)
1 kommentar:

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...