mandag 14. mars 2011

Te og tags

Ja, litt om hvor deilig det er med te... :) Fått litt dilla i disse dager, spesielt på Forest Fruit Tea, den er så god! Fruktig smak og med litt sukker i, en deilig nytelse av friske smaker... Anbefales! 

På bildet ser dere også min "nye" sukkerskål, funnet på loppis selvfølgelig. Såå søt. Falt for den med en gang jeg så den, og den måtte jo bare bli med meg hjem... Har dere det slik at hvis du ser en ting du faller for, kommer det da en snikende dårlig samvittighet for tingen hvis den ikke blir med hjem?? ....*ler...*  vet det høres rart ut, men får den følelsen innimellom;) "Stakars lille deg, du kan da ikke stå her alene...?" hihi. Er det dette som kalles galskap...? ;)

Lager også tags(til-og fra kort) om dagen, lagde mange igår, en god start. De er langt fra ferdige, men hovedjobben med klipp og lim er unnagjort(det som egentlig ikke er så gøy...). Nå gjenstår det beste, pyntinga! Gleder meg. 


"O jul med din glede..."


Jeg venter fortsatt på våren altså...hehe:)

1 kommentar:

 1. Te er deilig, selv om jeg egentlig er ei kaffekjerring:))
  Og joda, jeg sier ofte "stakkars deg" når jeg er i bruktbutikken:)) "bli med hjem til meg du" hi hi, moro med nye ting.
  Nydelige kort i innlegget under her! Skikkelig kreativ er du!
  Ha en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...