tirsdag 12. april 2011

En ramme, og pakke i posten til meg:))

Her er den kjempetøffe rammen jeg kjøpte på Perfect Home partyet i forrige uke, kuul ikke sant?:) Jeg liker det grove, røffe i denne stilen. De tynne remsene i metall er prikken over I en på denne rammen, helt klart. Fikk bestilt to andre rammer, to like av det slaget, gleder meg til å få de i hus også:)
Har endel rammer nå da, må innrømme det....jeg kjøper gjerne en eller to om jeg kommer over noen jeg liker. Om det er i en butikk, på loppis eller på Fretex. Fretex har mange fine rammer, til en billig pris. Litt maling eller noe annet kreativt er de blitt enda finere:))

Fikk også Give away premien fra Snikkerbuo i posten forrige uke også, grønn te med sitronsmak! Tuusen takk! Gleder meg til å smake på den:) Grønn te skal visst være skikkelig sunne greier, så det passer bra for meg...må jo prøve å leve den sunne linje...;) Kan ikke si at det går så bra, men...alltfor glad i det søte liv vettu...;)Ha en fin kveld, nå er det nattis fra meg:)

Klemklem


1 kommentar:

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...