mandag 18. april 2011

Sol, sommer og DAB


I dag våknet jeg, stod opp, minnet meg selv på at det er PÅSKEFERIE, kikket ut, konstaterte at været var nydelig...jaja, sikkert kaldt ute...? tenkte jeg. Kikket på gradestokken...14 grader! Oi..det var luksus:)) Kl ti om morgenen?? Joda, stemte det gitt:)
Nyyydelig dag i dag...sommer og sol! 
Dagen har vi tilbragt ute selvfølgelig, vi travet ut alle mann kl ti, og har vært ute til nå...klokka er sju...:) Og...jeg har blitt solbrent...hoho, har smurt meg og ungene med faktor 30(!) og takk og pris for det, sola har tatt godt i dag! 

Siden dagen har vært tilbragt ute, tenkte jeg at jeg måtte ha noe mer som ga litt "stemning" ute. Jeg tok ut radioen-min kjære DAB...digger den, den er god å høre på, kuul å se på;)

God "sommer" da dere, vi kan jo late som om den har kommet;)

klemklem:)

7 kommentarer:

 1. Så kul radio! Enig med deg at dagen i dag har vært fantastisk.. Vi har holdt på hos svigers og ryddet ut det siste fra kjelleren. Ble faktisk et helt tilhengerlass som vi dyttet ned på Fretex også:-) Var flink til å kaste i dag;-)
  Ha en herlig kveld videre!
  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempestilig radio, her har vi også vært ute i det fine være og spist deilig middag hos mine foreldre.
  Håper på like fint vær i morra.
  Klem Bodil

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar:) Du har en kjempe fin blogg du også, har allerede lagt meg til som følger:) God påske. Klem fra Hanne

  SvarSlett
 4. Så herlig radio. :)
  Vi satser på en like flott dag i morgen.
  Klem

  SvarSlett
 5. Så kjempe stilig radio:):)
  ja, deilig med dett været som kom akkurat som bestillt til påske!!

  God påske til deg og din familie:)

  SvarSlett
 6. Så herlig og inspirerende blogg du har :)
  Her la jeg meg til som følger...

  ...og så nydelige scrapekort du lager ღ
  aldeles skjønne... Ha en god påske :)
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Hei du ! Titter innom jeg vet du! Fin radio, får du inn alle kanaler på den eller hvordan funker egentlig DAB? Jeg har null peiling, men innbiller meg at man kan få inn kanaler fra hele verden...eller er jeg helt på jordet da? Haha! Ikke noe teknisk vidunder som du kanskje skjønner! Lykke til med veska, måtte telle en del ganger ned fra ti , men det gikk bra til slutt! Ha en riktig fin påske! klem fra AK;)

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...