søndag 24. april 2011

Vakkert kaffesøl?


Påsken er over (snart) og vi er hjemme igjen etter en herlig tur til barnas bestemor:) Vi har storkost oss, og blitt en smule bortskjemt...ikke vondt;) Sola har varmet godt i kroppen og huden har fått en sårt tiltrengt "gyllen" rødfarge...ush, grå vinterhud er ikke fint...Men, men-nå har den blitt litt rød, så får vi se om den snart blir brun??:))

I mangel av noe annet spennende å vise dere, kan jeg her legge frem duken jeg kjøpte på Fretex i Tr.heim tidligere denne våren. 19,- kroner kostet den,  ikke galt i grunn. Tenkte at det er greit å pynte litt på trommelen jeg har, den er ikke pen at det gjør noe...;) Har funnet ut at jeg ikke "gidder" å pusse den. Den får være slik den er helt til den blir så stygg av flekker og søl at vi kan kaste den igjen...Svigerfar sølte kaffe på bordet tidligere, synes den ble litt finere i fargen faktisk...kanskje jeg skal søle inn hele bordet med kaffe...??;)
Synes duken var fin jeg, så kanskje den fortjener den oppmerksomheten den får her allikevel? ;)

Ha en god søndagskveld videre til dere:)

4 kommentarer:

 1. Hei:)Så fin blogg du har.Legger meg til som følger:)Ha en fin kveld..Mvh Kathrin

  SvarSlett
 2. Høres ut som en herlig påskeferie :) Duken var søt den. Klem merete

  SvarSlett
 3. Duken var søt, den. Trommelen kan du jo male hvit, selv om jeg synes den er fin som den er. Har en jeg også. Den er lakkert brun. Har litt lyst til å male den, så jeg får se hva det blir
  til.

  Klem

  SvarSlett
 4. Så artig at du likte ideen min, gleder meg til å se hvordan det blir hos deg når du har funnet deg en boks! :-) Så fint bilde du har av kjøkkenkroken din, ser kjempesjarmerende ut! (Til høyre)...

  SvarSlett

Så koselig at du vil skrive en kommentar hos meg! Har du ikke blogg kan du signere med Anonym, eller skrive navnet ditt som hilsen til innlegget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...